Herinnering Ledenavond 11 november 2019

In dit bericht :

  • herinnering Ledenavond maandagavond 11 november 2019 in ‘t Dijkhuis

  • Informatieavonden voortgang A1

Niet vergeten: maandagavond 11 november is de Ledenavond van de BVB. We rekenen op uw komst!  Zie de uitnodiging uit ons vorige bericht hieronder.

Voortgang werkzaamheden A1
Rijkswaterstaat organiseert een voorlichting over de voortgang van haar werkzaamheden. Dit op woensdag en donderdag 13 en 14 november.

 

Ledenavond BVB incl ALV

11 november 2019 in ‘t Dijkhuis

Wij nodigen u uit voor onze Algemene Ledenvergadering op maandagavond 11 november a.s. in de Rotonde van ’t Dijkhuis.
Aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:45 uur.

Naast de gebruikelijke verslaggeving willen we met u in gesprek over nieuwbouw in ons mooie dorp en hoe u aankijkt tegen windmolens.

Voor het tweede deel van de avond hebben we Noaber Energie bereid gevonden om ons mee te nemen en voor te lichten over hoe zij zien dat Bathmen e.o. in 2035 energie neutraal kan zijn.
Een belangrijk onderwerp de komende jaren, onder andere vanwege het stoppen met het gas uit Groningen. De gemeente moet een plan van aanpak maken, ook voor Bathmen. Daar wil Bathmen natuurlijk over meepraten.
Wat zijn de mogelijkheden en hoe denken zij dat dit, in samenwerking met alle betrokken, is te realiseren.

We rekenen op uw komst  en uw inbreng!

Graag tot ziens op 11 november.

p.s.: de ledenavond is ook toegankelijk voor niet leden. Lid worden van de BVB? Zie hieronder of meld je aan tijdens de ledenavond op 11 november!

 

Voortgang werkzaamheden A1

We kregen bericht dat Rijkswaterstaat informatieavonden over de voortgang van de werkzaamheden organiseert. De eerste is op woensdag 13 november 2019 van 19.00 tot 21.00 uur in zalencentrum ‘t Hof van Colmschate. Hieronder de uitnodiging.

Rijkswaterstaat organiseert samen met bouwbedrijf Heijmans twee informatieavonden over de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en Azelo.  

De informatieavonden vinden plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november, in respectievelijk Deventer (Colmschate) en Enter.

Omwonenden, weggebruikers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om uitleg te krijgen over de voortgang van de verbreding van de A1 Apeldoorn – Azelo.

Zo kan men bijgepraat worden over de globale planning die op delen van het traject, zoals Deventer-Deventer-Oost en Rijssen-Azelo, is vervroegd. Ook zijn er ontwerptekeningen. Medewerkers van Rijkswaterstaat en Heijmans zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over zowel het ontwerp als de uitvoering van de wegverbreding. Op beide bijeenkomsten is dezelfde informatie beschikbaar.

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 13 november 2019 van 19.00 tot 21.00 uur in zalencentrum ‘t Hof van Colmschate (Holterweg 104) in Deventer en op donderdag 14 november 2019 van 19.00 tot 21.00 uur in zalencentrum de Kröl (Dorpsstraat 158) in Enter. Bezoekers kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur op elk moment binnenlopen. 

 

Contactgegevens op orde

Je krijgt deze mail omdat je je hebt aangemeld als lid van de BvB of als nieuwsbrieflezer.

We willen graag de contactgegevens van alle leden op orde brengen en houden.  Wijzigen je gegevens? Geef deze s.v.p. door.  Adresgegevens zijn ook zeer welkom, omdat we je dan kunnen benaderen als er iets bij jou in de buurt speelt.
Stuur svp je naam, adres en emailadres naar secr@bvbbathmen.nl.  Als je dit al gedaan hebt, hoeft dat niet opnieuw.

Lees je deze nieuwsbrief maar ben je nog geen lid?
Dat mag natuurlijk, maar we stellen het op prijs als je ons wilt steunen. We doen ons werk vrijwillig, de contributie is voor de noodzakelijke onkosten.
Voor nog geen twee kwartjes per maand , namelijk 5 euro per jaar, ondersteun je de BvB. Da’s geen geld voor een lokale belangenbehartiger!
Meld je aan bij secr@bvbbathmen.nl